Tuesday, 28 August 2012

assalamualaikum!!

waaaahh!! da lame gile ak x update blog nie..sampai da b'sawang..huhux..sejak 2 menjak nie bz pulak..maklum lew,baru lepas raya..so,agak xde mase na update entry baru..alhamdulillah,,ak baru jew selesai 4 paper anatomy..syukur jugak coz soalan xde la susah sangat (muke happy)..^^v..boleh b'senang-lenang la jap..tapi,,,,,,,4/9 nie ade paper fundamental pulak..aku nie bukan la rajin sangat nak study..tapi bile study main-main,,aku cepat ingat pulak (bangge)..hahahah..so,xkan ade istilah study hard untuk setiap paper..bab kate orang,chill jerr!!

     ermmm..tension seih asyik cakap pasal study..huhu..aku still lam mood raya lagi..seminggu cuti raya n dapat balik rumah wat aku homesick sangat..mana xnye,da jauh dari ayah..tahun nie pun x dapat balik kampung coz ayah aku kene kerja..sedih sangat..mak aku pulak stay kat raub lagi coz adik-II aku nak exam..sian ayah aku stay sorang at johor..waktu balik rumah ayah 4 beraya,t'kejut gak aku bile tengok ayah aku da kurus..maklum la,xde orang yang nak jage makan n minum dy..baju yang salu dy pakai da nampak longgar..sentap sangat bile tengok keadaan ayah aku..lagi sebak bile tangok ayah aku makan ngan b'selera sekali time kitorang pegi..sume 2 wat aku rase na stay ngan ayah aku..aku nak teman dy..tolong sediakan makan minum dy..if xde mak aku,ayah aku xkan pikir pasal makan..dy juz taw kerja kerja n kerja..