Friday, 18 January 2013

u AnD Me

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama ak x  bukak blog,WOWW!! dah b'sawang lah..huhu..rindu na menaip sampai lebam macam dulu-II..tapi sekarang bz always mengalahkan PM..hoho..;p ..

     Alhamdulillah..pejam celik dah masuk sem 2..hidup makin eppy kat sini even kadang-II sangat stress n rindukan rumah..(budak cengeng)..banyak dugaannye..cewahhhh!! berada dekat dengan insan-II yang banyak support ak n sayang ak,banyak mengajar ak erti persahabatan..jadikan ak lebih matang..

Tapi bak kata orang,hidup x selalu nya indah..akan ad iri hati n perasaan dengki..ak bukan laa seorang yang perfect..ak hanya jadi diri sendiri..bukan senang nak puas kan hati semua orang..mungkin hati ak belum t'buka untuk berhijab..tapi,ak tengah cuba untuk berubah..berubah untuk jadi lebih baik..

     Kadang-II buat ak stress sendiri..tapi,berkat sokongan parents ak,ak mampu melangkah sejauh ni..dan ak akan terus berusaha untuk berada kat tahap paling atas!! huhu (semangat da datang)..lupakan masalah luar dan focus pada study =D