Tuesday, 9 September 2014

Sakit dada punya pasal,aku terjaga..kebetulan ada whatsapp dari dia..terpandang chat yang selang 2 baris dari chat dia..tersentap!!
Ye,chat tu milik ex dia..n Dp tu,,gambar anak paksu dia..sejujurnya aku sedih..tu belum termasuk dengan tweet tweet si ex pasal dia..
Dada yang dari tadi sakit bertambah sesak..aku perasan si ex selalu bagi "hint"..aku x tahu motifnya..mungkin nak aku berundur barangkali..
Perempuan mana x sedih kalau si ex buah hati dia still buat something yang ada kena mengena dengan dia..dia denied kan hubungan dorang..kawan katanya..tapi hakikatnya Allah je yang tahu..
Entah laa sampai bila aku akan dihantui oleh si ex..aku pun nak bahagia..macam faiz&kak alya,epul&kak ain,abang hafiz&kak lily..iri hati tengok dorang happy xde orang ke-3..
Ayah pesan suruh sabar..mungkin tu petanda dia bukan jodoh aku..aku redha "andai itu takdirnya" :)

Monday, 8 September 2014

Unwell



Hari ni tiba-tiba je lepas breakfast terus nak muntah,mata berpinar n dunia macam nampak berpusing..memang berdiri je terus pening..mula-mula boleh tahan lagi..tapi makin lama makin teruk,aku terpaksa tinggalkan kerja untuk pergi staf clinic..
Doc cakap digestion aku x ok..maybe sebab selalu makan pedas..dia nasihatkan aku untuk stop makan pedas n solid food dalam seminggu ni untuk stabilkan digestion balik..aku just boleh makan makanan lembut n jus je :'( 
Ya Allah,susah nak cari makanan macam tu kat hospital ni..kalau ada pon kena cepat sebelum habis..nasib aku laa suka makan pedas hari-hari..
Lagi sedih bila buah hati pon macam x care bila kita sakit 😔 
Tuhan mungkin turunkan kesakitan sebab nak buang dosa-dosa kecil aku..