Tuesday, 9 September 2014

Sakit dada punya pasal,aku terjaga..kebetulan ada whatsapp dari dia..terpandang chat yang selang 2 baris dari chat dia..tersentap!!
Ye,chat tu milik ex dia..n Dp tu,,gambar anak paksu dia..sejujurnya aku sedih..tu belum termasuk dengan tweet tweet si ex pasal dia..
Dada yang dari tadi sakit bertambah sesak..aku perasan si ex selalu bagi "hint"..aku x tahu motifnya..mungkin nak aku berundur barangkali..
Perempuan mana x sedih kalau si ex buah hati dia still buat something yang ada kena mengena dengan dia..dia denied kan hubungan dorang..kawan katanya..tapi hakikatnya Allah je yang tahu..
Entah laa sampai bila aku akan dihantui oleh si ex..aku pun nak bahagia..macam faiz&kak alya,epul&kak ain,abang hafiz&kak lily..iri hati tengok dorang happy xde orang ke-3..
Ayah pesan suruh sabar..mungkin tu petanda dia bukan jodoh aku..aku redha "andai itu takdirnya" :)

2 comments:

  1. tiada sambungan lagi ke.... sy ske bca bloq awak.... sy hrp awak x berenti utk menulis dlm blog ni

    ReplyDelete
  2. tiada sambungan lagi ke.... sy ske bca bloq awak.... sy hrp awak x berenti utk menulis dlm blog ni

    ReplyDelete