Wednesday, 18 June 2014

Dah lama sangat x jenguk blog ni. makin lama hidup aku makin bz. x tahu nak bahagikan masa bila semua benda nak buat dalam masa yang sama. bila dah balik cuti sem ni laa baru ada masa sikit. actually tengah tunggu buah hati,dah cakap nak OTP. tapiiiii..................ntah la mana dia ni. aku pun x tahu apa status kitorang sekarang. ex??? ermm..ntah laa dia x pernah pulak cakap kat aku pape. sampai sekarang pun aku still sayang dia. bila "FD"bagitahu yang orang tu pernah bagitahu dia yang kami dah xde pape...............................tipu laa kalau x sedih. start hari tu aku cuba lupakan dia. n aku pernah couple dengan someone ni untuk lupakan dia. well,I've do a big mistakes. Ican't forgetting him and I hurts someone hearts. 


bila aku tanya dia apa status kitorang,jawapan dia selalu mengelat. aku x tahu lagi camne nak buat. dia layan aku baik sangat,macam aku ni still buah hati dia. kadang kadang aku pun rasa macam tu. tapi maybe aku kot yang perasan lebih..hahaha.. pity of myself. aku cuma harap kitorang boleh balik macam dulu and hapily ever after. ^_^ u know what,I think I'm really fallin' love with him. yes u,Muhammad Akif bin Ramlan



until now,saya x boleh n x pernah akan lupakan awak! sincerely,ME